Säsongsboende

 

Som säsongboende är du medlem och en del av föreningen som gemensamt driver den camping som vi dels hyr plats säsongsvis på, dels upplåter plats för gäster att campa på.

Som säsongsboende är du med vid arbetsdagar och tar din del av det gemensamma arbete som behöver genomföras på våra fastigheter och grönytor. Vi skapar till exempel vår egen ved.

Som säsongsboende ingår du i en arbetsgrupp som löpande sköter om våra gemensamma intressen, ytor eller fastigheter.

Som säsongsboende måste du vara beredd på att vara campingvärd under ett antal dagar och sköta kiosk och reception samt städning av servicehus under sommaren. (vi jobbar i team dessa dagar)

Som säsongsboende föregår du med gott exempel och för dig på ett sätt som passar den naturist- och familjecamping som vi är och vill vara.

Som säsongsboende håller du rent och snyggt runt din vagn.

Som säsongsboende förbinder du dig till föreningen gällande nämnda saker genom ett hyreskontrakt.

Den styrelse som leder campingen och föreningen under året väljs vid sedvanligt årsmöte i mars varje år.

Under året genomförs 2-4 bomöten, förutom årsmötet, där vi lyfter gemensamma frågor.

Som säsongsboende får du en härlig plats i ett fint naturrum där du har stor frihet att bara vara. Du kan välja att sola på vårt stora pooldäck intill våra pooler eller vandra på vår 1 km långa ”nakenstig”. Vi har ett enkelt utomhusgym som du får nyttja hur mycket du önskar. Vi har en gemensam grillplats med matplats utomhus och en vedeldad bastu. En fin lekplats för barnen finns i centrum av vår camping.

Vi har också en gemensam samlingslokal där vi kan spela pingis, TV-spel eller andra sällskapsspel. Där kan vi också anordna fester.  Vi har även ett TV-rum som kan nyttjas när så önskas.

Se också våra trivselregler.

Ta även del av rutinbeskrivningen för värdar.

Om du fortsatt är intresserad av en säsongsplats, efter att ha tagit del av informationen, kontaktar du oss via info@vnf-camping.se med din intresseanmälan.